dinsdag 22 maart 2022 14:47

Job Fahner behaald zijn bachelor!

Geschreven door

Mei 2021 was de start van mijn opleiding kwaliteitsmanagement voetzorg. Een upgrade van het huidige HBO diploma naar NLQF6 bachelor niveau.

Nu na bijna 10 maanden, deze foto met een klein wollig roze schaapje als mascotte tijdens mijn eind presentatie. De presentatie van mijn onderzoek naar het pijn reducerende effect van therapie zolen op een intermetatarsocapitale neuropathie in de voorvoet.

Toen ik aan mijn dochter Lieke van vier vertelde dat ik het best een beetje spannend vond gaf ze me dit knuffeltje en zei ze, papa als ik het spannend vind om naar school te gaan dan zeg jij altijd: je neemt gewoon een klein knuffeltje mee in je tas en dan hoef je niet te huilen!!!

Nou Lieke! Het is gelukt! Met goed gevolg de opleiding afgerond om met de juiste skills, passie en enthousiasme mijn werk te blijven doen.

 

Door de scholing Kwaliteitsmanagement Voetzorg hebben we ingespeeld op de veranderingen binnen de voetzorg. Door de studie zijn we toegerust met vaardigheden om bij te dragen aan kwalitatieve, veilige en efficiënte (preventieve) voetzorg. Evidence based voetzorg bij diabetes en reuma zijn hierin belangrijke thema’s. Ook de ontwikkelingen van onderzoeksvaardigheden zijn een belangrijk onderdeel van de studie.

We werken volgens de laatste richtlijnen en standaarden rondom voetzorg bij reumatische aandoeningen en de diabetische voet. Hierbij ligt de focus op het vroeg diagnosticeren door gebruik te maken van echografie als diagnostisch middel in het vroeg herkennen van reuma en wordt ingezet op het behandelen en het preventief voorkomen van voetklachten. Door de studie zijn we nog meer instaat om effectief interdisciplinair samen te werken om voetklachten bij chronische aandoeningen te voorkomen.

We werken veilig en volgens de geldende richtlijnen. Er worden behandelingen van de huid toegepast zoals bij hyperkeratose, rhagaden en clavi/keratomen. Ook kunnen we nagelregulatietechnieken toepassen.

 

 

Gelezen: 387 keer Laatst aangepast op vrijdag 24 juni 2022 12:30

Neem gerust contact op!

Podologiepraktijk
LoopFit-Fahner

Penningweg 73E
1507 DG Zaandam

Medisch Centrum
"De Vaart"

Irene Vorrinkplein 40c
1506 WR Zaandam

Medisch Centrum
Gezondplus

Stationsstraat 9
1521 DT Wormerveer

Fysio
"Witt"

Dorpsstraat 283
1531 HH Wormer