Loopfit-Fahner

Werkgebied Amsterdam

Podologie in Amsterdam

Komt u uit Amsterdam? Ook dan is Loopfit-Fahner makkelijk te bereiken.

Met een ervaring van 25 jaar bent u voor de behandeling van voetklachten aan het goede adres bij Loopfit-Fahner. Bij pijnlijke voeten kan de therapie bestaan uit toepassing van corrigerende ingrepen of beschermende maatregelen.

Patiënten uit Amsterdam en omstreken kunnen bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner terecht voor een deskundig advies over hoe het ontstaan van voetklachten voorkomen kan worden. Voetklachten kunnen hun uitwerking hebben op andere delen van het menselijk lichaam. Als gediplomeerd podoloog zijn wij gespecialiseerd in het treffen van maatregelen, waarmee voorkomen wordt dat bijvoorbeeld een onjuiste stand van de voeten resulteert in pijn in de rug en knie. Ook kinderen kunnen behandeld worden door podologiepraktijk Loopfit-Fahner.

Registerpodoloog met een breed aanbod aan behandelingen

Door onder andere het aanbrengen van ortheses worden voetklachten vermindert. Ook een ander schoeisel of aanpassingen aan schoenen kunnen problemen aan de voeten reduceren of uitsluiten.

Tot de werkzaamheden van een registerpodoloog behoren onder andere:

  • Correcties aan standafwijkingen van de voet;
  • Behandelen van pijn aan de voeten bij kinderen;
  • Afwijkende standen van tenen en/of nagels opheffen;
  • Bestrijden van pijnklachten, veroorzaakt door overbelasting of vermoeidheid;
  • Behandeling van sportblessures;
  • Advisering in geval van reumaproblemen of Diabetes Mellitus,;
  • voortkomend uit een verkeerde voetstand of foutieve looppatronen.

Een registerpodoloog heeft een grondige opleiding achter de rug. Hierdoor is deze zeer bekwaam in het behandelen van klachten aan voeten en enkels bij patiënten in Amsterdam en omstreken. Paul en Job Fahner zijn in het bezit van het officiële diploma van Stichting Hoger Onderwijs Nederland. Daarnaast is Loopfit-Fahner aangesloten bij Stichting Loop, welke toezicht houdt op de kwaliteit van de opleiding tot registerpodoloog en toeziet op de podologische zorgverlening.

Behandeling na een duidelijk inzicht in de oorzaak van uw klachten

De kosten van de behandelingen door een registerpodoloog worden door de meeste zorgverzekeraars voor een deel of volledig vergoed.

Podologie Loopfit-Fahner kan verlichting brengen bij klachten aan de voorvoeten, hielen, tenen en de onderbenen. Aan een behandeling gaat een intensief podologisch onderzoek vooraf. De behandeling kan bestaan uit een deskundig advies over het juiste schoeisel of de toepassing van hulpmiddelen, bijvoorbeeld therapiezolen. Ook kan besloten worden om de patiënt door te sturen naar een medisch specialist of een professionele voetverzorger.

Om goed inzicht te krijgen in de oorzaken van pijnlijke voeten wordt echografie toegepast door podologiepraktijk Loopfit-Fahner. Met gebruikmaking van geluidsgolven wordt een goed inzicht verkregen in de toestand van de botten, die mogelijk de klachten aan de voet veroorzaken.

Het team van podologiepraktijk Loopfit-Fahner wordt gevormd door goed opgeleide medewerkers op het gebied van podologie en echografie. Wilt u nader geënformeerd worden over onze diensten of wilt u een afspraak maken voor uw voetenprobleem?
U kunt ons bereiken op 075-616 0726.