Loopfit-Fahner

Werkgebied Purmerend

Podologie in Purmerend

Woont u in Purmerend en heeft u last van pijnlijke voeten? Ook dan is Loopfit-Fahner makkelijk te bereiken.

Podologiepraktijk Loopfit-Fahner heeft 25 jaar ervaring in het behandelen van voetklachten. De behandeling door Paul en Job Fahner is gericht op corrigerende behandelingen of beschermende ingrepen.

Patiënten uit Purmerend en omgeving kunnen bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner terecht voor adviezen om het ontstaan van voetklachten te voorkomen. Voetklachten kunnen een behoorlijke impact hebben op de rest van het lichaam. U kunt daarbij denken aan klachten als rugpijn en pijn in de knieën. Dat is een resultaat van onder andere een verkeerde stand van de voeten. Ook kinderen met pijnlijke voeten in Purmerend worden behandeld in de praktijk van podologiepraktijk Loopfit-Fahner.

Registerpodoloog met een breed aanbod aan behandelingen

Om voetklachten te verminderen kunnen ortheses aangebracht worden. Ook is het aanschaffen van ander schoeisel of het aanpassen van schoenen vaak een afdoende oplossing om problemen aan de voeten te verminderen of zelfs te voorkomen.

Een registerpodoloog kan helpen door onder andere de volgende behandelingen:

  • Standafwijkingen van de voet verhelpen;
  • Behandelen van pijnklachten aan kindervoeten;
  • Afwijkende standen van tenen en/of nagels verhelpen;
  • Bestrijden van pijnklachten, door overbelasting of vermoeidheid ontstaan;
  • Het behandelen van sportblessures;
  • Advisering in geval van reumaproblemen of Diabetes Mellitus,;
  • ontstaan door een verkeerde voetstand of foutieve looppatronen.

De opleiding van een registerpodoloog is intensief en praktijkgericht. De registerpodoloog is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan voeten en enkels. Podologen Paul en Job Fahner hebben het officiële diploma van de Stichting Hoger Onderwijs Nederland.

Ook is Loopfit-Fahner aangesloten bij de Stichting Loop, welke toeziet op de kwaliteit van de opleiding tot registerpodoloog en de podologische zorgverlening controleert.

Behandeling na een duidelijk inzicht in de oorzaak van uw klachten

De kosten van de behandelingen door een registerpodoloog worden door de meeste zorgverzekeraars voor een deel of volledig vergoed.

Podologie Loopfit-Fahner kan verlichting brengen bij klachten aan de voorvoeten, hielen, tenen en de onderbenen. Aan een behandeling gaat een intensief podologisch onderzoek vooraf. De behandeling kan bestaan uit een deskundig advies over het juiste schoeisel of de toepassing van hulpmiddelen, bijvoorbeeld therapiezolen. Ook kan besloten worden om de patiënt door te sturen naar een medisch specialist of een professionele voetverzorger.

Om goed inzicht te krijgen in de oorzaken van pijnlijke voeten wordt echografie toegepast door podologiepraktijk Loopfit-Fahner. Met gebruikmaking van geluidsgolven wordt een goed inzicht verkregen in de toestand van de botten, die mogelijk de klachten aan de voet veroorzaken.

Het team van podologiepraktijk Loopfit-Fahner wordt gevormd door goed opgeleide medewerkers op het gebied van podologie en echografie. Wilt u nader geënformeerd worden over onze diensten of wilt u een afspraak maken voor uw voetenprobleem?
U kunt ons bereiken op 075-616 0726.