Loopfit-Fahner

Werkgebied Volendam

Podologie in Volendam

Komt u uit Volendam? Ook dan is Loopfit-Fahner makkelijk te bereiken.

Mensen met pijnlijke voeten in Volendam kunnen voor een professionele behandeling van de voetklachten terecht bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner. Met ruim 25 jaar ervaring en prima vakkennis kan een behandeling door de podologen en echografisten Paul en Job Fahner verlichting brengen. De behandeling kan bestaan uit corrigerende maatregelen of beschermende behandelingen.

Patiënten uit Volendam en omstreken kunnen bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner geadviseerd worden over hoe voetklachten uit te sluiten. Voetklachten kunnen ook andere klachten veroorzaken, zoals rugklachten en pijnlijke knieën. Oorzaak hiervan is vaak een verkeerde stand van de voeten. Pijnlijke voeten kunnen ook voorkomen bij kinderen. Zij kunnen ook behandeld worden bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner.

Registerpodoloog met een breed aanbod aan behandelingen

Een beproefde methode om voetklachten te verminderen of te voorkomen is het aanbrengen van ortheses. Een goede oplossing voor voetproblemen is ook de aanschaf van geschikter schoeisel of aanpassingen aan schoenen.

Een registerpodoloog kan:

  • afwijkingen aan de stand van de voeten verhelpen;
  • pijnklachten aan de voeten van kinderen behandelen;
  • afwijkende standen van tenen en/of nagels opheffen;
  • pijnklachten, die ontstaan door overbelasting of vermoeidheid bestrijden;
  • sportblessures behandelen;
  • adviseren over reumaproblemen of Diabetes Mellitus, Klachten ontstaan door een foutieve stand van de voeten of verkeerde looppatronen.

Registerpodoloog Paul en Job Fahner hebben een intensieve opleiding gevolgd, welke is afgesloten met het officiële diploma van Stichting Hoger Onderwijs Nederland. Door deze opleiding is een registerpodoloog gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan voeten en enkels.

Loopfit-Fahner is ook aangesloten bij Stichting Loop, welke toezicht houdt op de kwaliteit van de opleiding tot registerpodoloog en de podologische zorgverlening.

Behandeling na een duidelijk inzicht in de oorzaak van uw klachten

Behandelingen door een registerpodoloog worden volledig of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Het doel van een behandeling door podologiepraktijk Loopfit-Fahner is het verminderen van klachten aan de voorvoet, de hiel, de tenen en de onderbenen. Een passend behandelplan volgt uit een uitgebreid podologisch onderzoek. Dit behandelplan kan bestaan uit aanbevelingen door de registerpodoloog voor beter schoeisel, maar ook kunnen hulpmiddelen aanbevolen worden, zoals steunzolen. Als deze maatregelen niet effectief lijken, kan de patiënt worden doorverwezen naar een gespecialiseerde medicus of een professionele voetverzorger.

Tot het dienstenpakket van podologiepraktijk Loopfit-Fahner behoort ook echografie. Met behulp van geluidsgolven kan feitelijk door de huid worden heengekeken, waardoor de toestand van de botten beoordeeld kan worden, hierdoor kan de oorzaak van de voetklachten achterhaald worden.

Bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner ben u verzekerd van de beste zorg door een hecht team van ervaren en deskundige medewerkers. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunnen patiënten in de regio Volendam contact met ons opnemen op telefoonnummer 075-616 0726.