Loopfit-Fahner

Werkgebied Wormerveer

Podologie in Wormerveer

Komt u uit Wormerveer? Ook dan is? Loopfit-Fahner makkelijk te bereiken.

Podologie Loopfit-Fahner behandelt patiënten in Wormerveer en omstreken. Heeft u pijnlijke voeten en wilt u vakkundig van uw probleem worden afgeholpen? Dan kunnen podoloog en echografist Paul of Job Fahner u van dienst zijn. Een therapie kan worden gevormd door het nemen van corrigerende of beschermende maatregelen.

Tot ons dienstenpakket behoort het adviseren van patiënten hoe voetaandoeningen voorkomen kunnen worden. Bij voetklachten, met bijvoorbeeld als oorzaak een verkeerde stand van de voeten, bestaat het risico dat dit andere klachten aan bijvoorbeeld de rug of de knieën ontstaan. Een gediplomeerd podoloog beschikt over de goede kennis om de juiste maatregelen te treffen om te voorkomen dat de klachten verergeren. Pijnlijke voeten zijn niet aan leeftijd gebonden. Podologie Loopfit-Fahner behandelt ook voetproblemen bij kinderen in de regio Wormerveer.

Registerpodoloog met een breed aanbod aan behandelingen

Een beproefde methode om voetklachten te verminderen is het aanbrengen van ortheses. Ook kunnen correcties gedaan worden aan het schoeisel, hiermee kunnen de pijnlijke voeten verminderen of voorkomen worden.

Tot de werkzaamheden van een registerpodoloog behoren onder andere:

  • het behandelen van standafwijkingen aan de voeten;
  • de behandeling van problemen aan de voeten bij kinderen;
  • het corrigeren van een afwijkende stand van tenen en/of nagels;
  • het verhelpen van klachten door overbelasting of vermoeidheid;
  • het behandelen van blessures, opgelopen tijdens de sport;
  • advisering bij reumaproblemen of Diabetes Mellitus, ontstaan door een foute stand van de voet of verkeerde looppatronen.

Een registerpodoloog is een voetspecialist die door een gedegen opleiding zich heeft bekwaamd in het behandelen van voet- en enkelproblemen. Paul en Job Fahner zijn gediplomeerd door Stichting Hoger Onderwijs Nederland. Loopfit-Fahner is ook aangesloten bij de Stichting Loop, de stichting die toeziet op de kwaliteit van de opleiding tot registerpodoloog en de podologische zorg.

Behandeling na een duidelijk inzicht in de oorzaak van uw klachten

Behandelingen door een registerpodoloog worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

Podologie Loopfit-Fahner kan verlichting brengen bij klachten aan de voorvoet, de hiel, de tenen en de onderbenen. Aan een behandelplan gaat een uitgebreid podologisch onderzoek vooraf. Er kan in minder ernstige gevallen worden besloten tot het aanmeten van hulpmiddelen, zoals steunzolen of een schoeiseladvies. Als de klachten ernstiger zijn kan de patiënt worden doorverwezen naar een medisch specialist of een gespecialiseerd voetverzorger.

Podologiepraktijk Loopfit-Fahner maakt voor een juiste diagnose gebruik van echografie van de voet. Door middel van geluidsgolven worden de botten van de voet zichtbaar en kunnen problemen aan de voet gelokaliseerd worden.

Alle medewerkers van podologiepraktijk Loopfit-Fahner beschikken over een intensieve opleiding op het gebied van podologie en echografie, zodat u altijd verzekerd bent van de juiste aanpak van uw voetproblemen. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer 075-616 0726.