Loopfit-Fahner

Werkgebied Wormer

Podologie in Wormer

Komt u uit Wormer? Ook dan is Loopfit-Fahner makkelijk te bereiken.
Podologie Loopfit-Fahner is werkzaam in regio Wormer. Heeft u pijnlijke voeten en zoekt u naar een oplossing? Dan bent u bij podoloog en echografist Paul Fahner aan het goede adres. Op vakkundige wijze wordt een therapie aangeboden, die kan bestaan uit een corrigerend of beschermend pakket van maatregelen om de voetproblemen te verminderen of te verhelpen.

Een deel van onze dienstverlening is het adviseren van patiënten in regio Wormer over het voorkomen van voetklachten. Een voetprobleem kan bijvoorbeeld ontstaan door een verkeerde stand van de voeten. Dit kan ook invloed hebben op andere delen van het lichaam. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld klachten aan de rug of de knieën bevorderd worden. Om dit te voorkomen beschikt een gediplomeerd podoloog over de juiste vakkennis en de goede hulpmiddelen. Aangezien pijnlijke voeten niet aan leeftijd zijn gebonden, worden ook kinderen met voetklachten behandeld door ons.

Registerpodoloog met een breed aanbod aan behandelingen

Een goede methode die voetklachten kan verminderen is het aanbrengen van ortheses. Slecht schoeisel kan ook een oorzaak zijn van pijnlijke voeten. Podologie Loopfit-Fahner kan bewerkingen uitvoeren aan het schoeisel, waardoor voetklachten voorkomen of verminderd kunnen worden.

Een registerpodoloog voert onder andere de volgende werkzaamheden uit:

  • Standafwijkingen aan de voeten corrigeren
  • Problemen aan de voeten bij kinderen verhelpen
  • Afwijkende standen van tenen en/of nagels aanpassen
  • Klachten door overbelasting of vermoeidheid verhelpen
  • Behandelen van sportblessures
  • Uitbrengen van advies bij reumaproblemen of Diabetes Mellitus, met als oorzaak een foute stand van voeten of onjuiste looppatronen

Paul Fahner mag zich gediplomeerd registerpodoloog noemen na een gedegen opleiding bij de Stichting Hoger Onderwijs Nederland. Zijn specialisme is het behandelen van voetproblemen en enkelproblemen. Ook is podologiepraktijk Loopfit-Fahner aangesloten bij Stichting Loop. Deze stichting ziet toe op de opleidingen tot registerpodoloog en bewaakt de kwaliteit van de podologische zorg.

Een behandeling door een gediplomeerd registerpodoloog wordt door het merendeel van de zorgverzekeraars helemaal of gedeeltelijk vergoed.

Behandeling na een duidelijk inzicht in de oorzaak van uw klachten

Een behandeling door een gediplomeerd registerpodoloog wordt door het merendeel van de zorgverzekeraars helemaal of gedeeltelijk vergoed.

Een behandeling door Loopfit-Fahner kan klachten aan de voorvoet, de hiel, de tenen en de onderbenen verlichten of wegnemen. Alvorens te komen tot een goed behandelplan wordt een uitgebreid podologisch onderzoek gedaan. Aan de hand van de uitkomsten kan worden besloten om hulpmiddelen aan te meten, zoals steunzolen. Maar ook kan beter schoeisel worden geadviseerd. Bij ernstigere klachten kan de patiënt een doorverwijzing krijgen naar een medisch specialist of een gespecialiseerde voetverzorger.

Alle podologen van podologiepraktijk Loopfit-Fahner zijn tevens gespecialiseerd in echografie van de voet. Hierbij wordt met geluidsgolven onderhuids gekeken naar de toestand van de botten. Op deze manier kunnen problemen die pijnlijke voeten veroorzaken snel en doeltreffend ontdekt worden.

Als patiënt bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner Wormer bent u altijd verzekerd van de beste zorg voor uw voeten. Een deskundig en hecht team van medewerkers staat klaar om u van uw pijnlijke voeten af te helpen? Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op 075-616 0726.