Loopfit-Fahner

Werkgebied Purmerend

Podologie in Purmerend

Woont u in Purmerend en heeft u last van pijnlijke voeten? Ook dan is Loopfit-Fahner makkelijk te bereiken.

Podologiepraktijk Loopfit-Fahner heeft 25 jaar ervaring in het behandelen van voetklachten. De behandeling door Paul en Job Fahner is gericht op corrigerende behandelingen of beschermende ingrepen.

Patiënten uit Purmerend en omgeving kunnen bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner terecht voor adviezen om het ontstaan van voetklachten te voorkomen. Voetklachten kunnen een behoorlijke impact hebben op de rest van het lichaam. U kunt daarbij denken aan klachten als rugpijn en pijn in de knieën. Dat is een resultaat van onder andere een verkeerde stand van de voeten. Ook kinderen met pijnlijke voeten in Purmerend worden behandeld in de praktijk van podologiepraktijk Loopfit-Fahner.

Paul Fahner. Directeur van Loopfit-Fahner

Registerpodoloog met een breed aanbod aan behandelingen

Om voetklachten te verminderen kunnen ortheses aangebracht worden. Ook is het aanschaffen van ander schoeisel of het aanpassen van schoenen vaak een afdoende oplossing om problemen aan de voeten te verminderen of zelfs te voorkomen.

Een registerpodoloog kan helpen door onder andere de volgende behandelingen:

  • Standafwijkingen van de voet verhelpen;
  • Behandelen van pijnklachten aan kindervoeten;
  • Afwijkende standen van tenen en/of nagels verhelpen;
  • Bestrijden van pijnklachten, door overbelasting of vermoeidheid ontstaan;
  • Het behandelen van sportblessures;
  • Advisering in geval van reumaproblemen of Diabetes Mellitus,;
  • ontstaan door een verkeerde voetstand of foutieve looppatronen.

De opleiding van een registerpodoloog is intensief en praktijkgericht. De registerpodoloog is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan voeten en enkels. Podologen Paul en Job Fahner hebben het officiële diploma van de Stichting Hoger Onderwijs Nederland.

Ook is Loopfit-Fahner aangesloten bij de Stichting Loop, welke toeziet op de kwaliteit van de opleiding tot registerpodoloog en de podologische zorgverlening controleert.

Behandeling na een duidelijk inzicht in de oorzaak van uw klachten

De kosten van de behandeling door een registerpodoloog worden helemaal of gedeeltelijk vergoed door de meeste zorgverzekeraars.

Een behandeling door podologie Loopfit-Fahner is gericht op het verminderen van klachten aan de voorvoet, de hiel, de tenen en de onderbenen. Na een intensief podologisch onderzoek wordt een behandelplan opgesteld. Deze kan een advies over goed schoeisel geven. Ook kan overgegaan worden tot het toepassen van hulpmiddelen, zoals therapiezolen. In ernstigere gevallen wordt de patiënt doorverwezen naar een medisch specialist of een voetverzorger.

De medewerkers van podologiepraktijk Loopfit-Fahner zijn ook gekwalificeerd voor echografie. Om de oorzaak van de pijnlijke voeten te achterhalen wordt met behulp van geluidsgolven de botten geïnspecteerd. Hierdoor kan de oorzaak van de voetklachten achterhaald worden.

Bij podologiepraktijk Loopfit-Fahner wordt u geholpen door ervaren en goed opgeleide medewerkers. Voor nadere informatie of het maken van een afspraak kunnen patiënten in regio Purmerend kunt ons bellen op 075-616 0726.

Voeten in het zand
Image

Wilt u een afspraak maken? Wij zijn telefonisch bereikbaar

Bel ons :

Onze locatie :

Penningweg 73E
1507 DG Zaandam

Neem gerust contact op!

Podologiepraktijk
LoopFit-Fahner

Penningweg 73E
1507 DG Zaandam

Medisch Centrum
Gezondplus

Stationsstraat 9
1521 DT Wormerveer

Fysio
"Witt"

Dorpsstraat 283
1531 HH Wormer